Kleuradvies

Sfeer en beleving zijn van invloed op het gevoel van welzijn van mensen. Als interieurontwerper is het mijn missie het gevoel van welzijn te verbeteren. Daarbij help ik jou graag bij het vinden van deze juiste sfeer in jouw interieur. Dit doe ik door middel van interieur advies aan huis en het ontwerpen van interieurs voor bedrijven en particulieren. Daarbij vind ik het toepassen van kleur erg belangrijk. Kleuren die positief werken op je gemoedstoestand. Ik geloof heel erg in de kracht van kleur om verbinding te maken, positiviteit en vrolijkheid te brengen…..Het is toch geweldig dat je kleur kunt inzetten om een blijer en gelukkiger mens te worden? Als interieurprofessional heb ik mij gespecialiseerd in alles dat met kleur te maken heeft. Het maakt een ruimte persoonlijk. Mensen kiezen een sfeer, een gevoel. Kleuren spelen een belangrijke hoofdrol in het leven en hebben een spectaculair effect óp ons leven. Daarom is het slim om daar bewust gebruik van te maken. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik met kleur bezig ben.

Weet je niet goed welke kleur je wilt gaan gebruiken in je (nieuwe) huis of bedrijf? Als professioneel kleurstylist geef ik je graag kleuradvies bij je thuis, op kantoor of in je bedrijf.

Tijdens het kleuradvies wordt rekening gehouden met lichtval, ligging en materiaalkeuze. We gaan naast de persoonlijke stijlkeuze ook uit van de functie, is het voor een woonkamer, slaapkamer of kantoor? Er wordt een passend kleurenpalet samengesteld met originele kleurstalen die aansluiten bij je persoonlijke interieurwensen en de mogelijkheden van je interieur.

×