Kleuradvies

Sfeer en beleving zijn van invloed op het gevoel van welzijn van mensen. Als interieurontwerper & stylist is het mijn missie het gevoel van welzijn te verbeteren. Daarom help ik jou graag bij het vinden van de juiste sfeer in jouw interieur. Dit doe ik door middel van interieur advies aan huis en het ontwerpen van interieurs voor horeca, hospitality en particulieren.

Daarbij vind ik het toepassen van kleur in het interieur erg belangrijk. Kleuren die positief werken op je gemoedstoestand. Ik geloof heel erg in de kracht van kleur om verbinding te maken, positiviteit en vrolijkheid te brengen. Het maakt een ruimte persoonlijk. Welke kleuren passen goed bij jouw persoonlijkheid? Daar gaan we samen naar kijken.

spectaculair effect

Als interieurprofessional heb ik mij gespecialiseerd in alles dat met kleur te maken heeft. Kleuren spelen een hele belangrijke hoofdrol in ons leven en hebben een spectaculair effect óp ons leven. Daarom is het slim om daar bewust gebruik van te maken. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik met kleur bezig ben.

Vind jij het lastig kleuren te kiezen voor jouw interieur? Welke kleuren passen mooi bij elkaar? En wordt het niet te druk? 

Ik kom bij jou thuis en in 2,5 uur bespreken we jouw wensen en vragen op het gebied van kleur en materialen.

Met dit kleuradvies ontvang je na onze afspraak alle besproken punten, inspiratie én concrete informatie thuis inclusief de kleur en materiaalstalen. Zo kan je direct met het advies aan de slag om zo jouw interieur helemaal persoonlijk en eigen te maken.

×