Hi! Ik ben Esther

Met mijn passie voor kleur in interieurontwerp en styling neem ik mensen mee op reis, een stijlvolle reis, op weg naar een stijlvolle plek voor horeca, zorginstellingen, hotel of bed & breakfast én bij jou thuis. Dit doe ik door middel van interieuradvies aan huis en het ontwerpen van interieurs voor bedrijven en particulieren. Samen creëren we een (woon)beleving die het gevoel van welzijn verhogen. Een fijne plek, die positieve energie brengt en waar je echt blij van wordt.

Sfeer en beleving zijn van invloed op het gevoel van welzijn van mensen. Als interieurontwerper is het mijn missie dat gevoel van welzijn te verbeteren. Daarbij help ik jou bij het vinden van deze juiste sfeer in jouw interieur.

Het is mijn overtuiging dat het doel van dit leven is om te leren, te groeien, een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Een bijdrage leveren aan de kwaliteit van iemands leven. En vooral om te genieten. Daarom wil ik mensen een mooie herinnering meegeven, een mooie beleving. Een lust voor het oog. Een fijne plek waar je samen kunt zijn en verbinding hebt met je alle dierbaarste mensen. Een plek waar je samen mooie momenten hebt en je met een goed gevoel op terug kunt kijken, mooie herinneringen maakt. Een plek waar je kunt genieten, genieten van comfort. Een plek waar je geest geprikkeld wordt of juist tot rust kan komen.

Dagelijks ben ik op zoek naar inspiratie en struin ik heb web af, trek ik erop uit en ga de natuur in op zoek naar mooie beelden om deze te vertalen naar het inrichten het stylen van interieur.

Het creatieve heeft altijd in mijn bloed gezeten. Als klein meisje was ik graag bezig met beeldvorming zoals tekenen, schilderen en met het bouwen van huizen van lego.

Na 18 jaar met liefde en plezier in de zorg te hebben gewerkt, volgde ik mijn hart. Ik volgde de opleiding aan de Nia Academie. Vanaf dat moment heb ik mij volledig gestort op het ontwikkelen en het laten bloeien van Stylest Wanderlust, iets waar ik elke dag van geniet.

Stylest Wanderlust!

“Het leven is een reis. Het leven is een cirkel van geluk, verdriet, moeilijke tijden en gelukkige tijden. Erop uitgaan, ontdekken en op zoek gaan naar nieuwe dingen ook buiten je comfortzone. Een heerlijk zwerven buiten de sleur van het dagelijks leven en van routine, zonder verdwaald te zijn. Daarbij zijn sfeer en beleving van invloed op het gevoel van welzijn van mensen. Mijn missie is om de beleving van die reis zo fijn en kleurrijk mogelijk te maken”

Esther Reuvers

Lees meer….


×