Behang & Realisatie

Je bent bij mij aan het juiste adres voor zowel de aanschaf als de realisatie van behang.

Direct resultaat met behang!

“Ik heb mijn passie kunnen omzetten in mijn beroep en ik voer dit elke dag met enthousiasme uit. Ik vind het geweldig om kleuradviezen te maken en hierin behang te verwerken. En nog mooier vind ik het om zelf mijn handen uit de mouwen te steken en het behang te realiseren om zo in een handomdraai een compleet andere sfeer neer te zetten.”

Zo mooi om na slechts een paar banen met behang direct resultaat te zien! Het creëren van iets unieks op een saaie muur geeft me enorm veel voldoening.

Mijn specialiteit ligt in het verwerken van diverse soorten behang. Ook kun je bij mij behang bestellen. Mocht je al behang hebben, geen probleem. Ook dan kom ik graag bij je langs om heb behang te verwerken.

Ik bied een breed scala aan behang, waaronder merken als Arte, Elitis, Eijfinger, BN Walls, etc.. Bestellen kan per e-mail op esther@stylestwanderlust.nl. Als je niet zeker weet hoeveel rollen je nodig hebt, help ik je graag met de berekening. Houd er rekening mee dat besteld behang niet geretourneerd kan worden.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Waarom behang zo geweldig is?

  • Behang is beschikbaar in een breed scala aan patronen, kleuren en texturen, waardoor het gemakkelijk is om een unieke en persoonlijke sfeer te creëren in elke ruimte. Dit maakt behang geschikt voor diverse interieurstijlen.
  • Hoe mooi is het om jouw persoonlijkheid en stijl kunt uitdrukken door te kiezen voor unieke ontwerpen die passen bij jou smaak en voorkeuren.
  • Behang kan de sfeer van een ruimte transformeren en karakter toevoegen. Het kan een saaie muur omtoveren tot een opvallend kenmerk in huis, waardoor een warme, gezellige of juist levendige uitstraling ontstaat.
  • Behang kan helpen bij het verbergen van kleine onvolkomenheden in de muur, zoals scheurtjes of oneffenheden. Dit maakt het een praktische en esthetische keuze.
  • Hoogwaardig behang kan duurzaam zijn en langer meegaan dan verf. Het kan ook gemakkelijker te reinigen zijn, wat het ideaal maakt voor ruimtes waar vuil en vlekken een rol spelen, zoals keukens of kinderkamers.
  • Behang volgt vaak de laatste trends in design en interieur. Hierdoor kan je een ruimte gemakkelijk bijwerken en aanpassen aan veranderende smaken zonder grote renovaties uit te voeren.
  • In tegenstelling tot verf kan behang textuur en diepte toevoegen aan een muur. Dit kan een visuele aantrekkingskracht creëren en de algehele uitstraling van een ruimte verrijken.

 

Follow us on