Stylest Wanderlust:

Een samenvoeging van stylen en mijn naam Esther. Het is ontstaan uit een periode dat ik op reis ging, op zoek naar mezelf. Een heel proces, waarin ik alles tot in de puntjes uitzocht om dichter bij mezelf te komen. Ik heb trainingen en webinars gevolgd, boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling en mindset, alles hierover opgezocht op internet en heel veel geschreven. Ik heb hard gewerkt aan mijn  persoonlijke groei. De betekenis van wanderlust is precies dat aansluit bij mijn gevoel.

Het leven is een reis. Het leven is een cirkel van geluk, verdriet, moeilijke tijden en gelukkige tijden.

Erop uitgaan, ontdekken en op zoek gaan naar nieuwe dingen ook buiten je comfortzone. Een heerlijk zwerven buiten de sleur van het dagelijks leven en van routine, zonder verdwaald te zijn. Daarbij zijn sfeer en beleving van invloed op het gevoel van welzijn van mensen. Mijn missie is om de beleving van die reis zo fijn en kleurrijk mogelijk te maken.

Ik krijg er energie van om me te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als zakelijk vlak. Altijd op zoek naar uitdaging, het zoeken naar en uitvoeren van taken. Ik ben creatief in werk en heb de ruimte om vernieuwende ideeën te bedenken en vorm te geven.

Ik ben dankbaar dat ik mijn passie mag uitoefenen en daarbij dromen van opdrachtgevers mag ontwerpen en realiseren. Een ontwerp dat esthetisch, praktisch en leefbaar is.

Ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht….ik heb het zelf mogen ervaren. Positief denken en luisteren naar je gevoel en vooral doen waar je gelukkig van wordt brengt je op het juiste pad.


×